Website Lazarus

Lazarus

Website theatercollectief Lazarus

LAZARUS is een collectief van zes theatermakers dat sinds 2006 origineel Nederlandstalig teksttheater maakt. Hun voorstellingen kenmerken zich door baldadige speelsheid en schijnbare lichtvoetigheid. Met ronkende namen als Günther Lesage, Charlotte Vandermeersch en Koen De Graeve in de rangen kan dat niet anders dan gensters slaan.

Op 1 januari 2017 werd LAZARUS officieel het huisgezelschap van het Arsenaal in Mechelen. Een nieuwe website met ticketshop alsook info over de voorstellingen was dus een logische stap én mooie aanvulling op de Arsenaal-site. De LAZARUS-website vormt meteen ook het (rijke) archief van de voorstellingen van de toneelgroep. En het leuke voor Lavagraphics was dat wij ook eens buiten de development-lijntjes mochten kleuren om deze artistieke online thuisbasis te produceren.

Een esthetisch mooie website die eenvoudig en praktisch te hanteren is, zowel voor de bezoeker als voor onszelf. Dankzij de bijzonder fijne samenwerking met Lavagraphics is hij dat ook helemaal geworden.

Charlotte Vandermeersch - Actrice

 

“Een artistieke online thuisbasis die perfect past bij ons collectief.”

Charlotte Vandermeersch - Actrice
Lazarus website op smartphone

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.