beweging.net

Vormgeving B-magazine

Wat voorheen drie verschillende publicaties waren wordt in b.magazine samengebracht tot één interessante driemaandelijkse formule. We laten hierbij steeds ruimte voor eigenheid en authenticiteit van de verschillende verenigingen en medewerkers van de beweging.

B-magazine cover

Intake & onderzoek

Een goed gesprekt vormt steeds de basis. De rubrieken uit de verschillende uitgaven werden onder de loep gehouden en op hun relevantie beoordeeld. 

 
B-magazine inkijk

Ontwikkeling & productie

In samenspraak en in co-creatie met de redactie werden vormtaal, typografie en de nodige stramienpagina's uitgetekend in een pilootnummer. Deze bladspiegel vormt de leidraad voor verdere nummers.

B-magazine cover

Activatie

b.magazine is het communityblad bij uitstek voor een hele beweging. Relevante content komt van de campagnes waar de organisatie haar schouders onder zet. Het magazine richt de spotlight ook op de kostbare inspanningen van vrijwilligers met ruimte voor interviews en trivia.

B-magazine iconen
B-magazine grafische stijl
B-magazine cover

“Bij de vormgeving van ons b-magazine wist Lavagraphics de juiste look & feel te vinden”

Nancy Vereecke - Stafmedewerker communicatie

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.