Website Film Fest Gent

Film Fest Gent

Remake website Film Fest Gent

Lavagraphics is sinds 2013 de trotse online partner van Film Fest Gent. We realiseerden al heel wat in de voorbije periode en dit jaar was het hoog tijd om de website nog eens een subtiele remake te geven. Met een hoofdrol voor gebruiksvriendelijkheid.

Een website moet leven. In beweging blijven en continu verbeteren.

Wat perfect aansluit bij de koers die Film Fest Gent vaart. Dus sloegen we met Film Fest Gent-communicatieverantwoordelijke Sanne aan het brainstormen en werkten we de wireframes deeltje per deeltje uit. Het resultaat: een nieuwe look én nieuwe functies die de cinefiel nog beter wegwijs maken in het festivalprogramma. 

De website voedt de mailings automatisch

We trokken de visuele lijn meteen ook door in de mailings en gingen hierbij volop voor automatisatie. Met andere woorden: de website voedt de mailings automatisch, wat voor de festivalmedewerkers tijdswinst in een hectische periode betekent.

Verder maakt de website een duidelijk visueel onderscheid in wat interessant is voor elke doelgroep, of nu het publiek, partners en industry of pers is. Iedere doelgroep heeft z'n eigen kleurcode en dito benadering.

We kijken er alvast naar uit om de online beleving van Film Fest Gent in de toekomst verder te co-regisseren.

 
Website Film Fest Gent

“Een creatieve partner die heldere taal spreekt als het gaat om het bieden van oplossingen.”

Sanne De Rooij - Promotion & communication
Website Film Fest Gent op tablet
Iconen Film Fest Gent
Film Fest Gent
Website Film Fest Gent op smartphone

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons