TKI

Rebranding Tweede Kamer Interiors

Something's cooking in kitchenland. Want Barletti Keukens en Keukenhuys De Tweede Kamer gaan met vereende krachten de toekomst tegemoet onder de naam TKI, Tweede Kamer Interiors. Alles voor heerlijk wonen en leven, da's - in een notendop - waarvoor je bij TKI terecht kan. 

Intake & onderzoek

Zo'n fusie gaat onvermijdelijk gepaard met een rebranding, en daarvoor stonden wij aan het fornuis. Om de juiste look & feel te vinden, werkten we nauw samen met de creatieve afdeling van TKI. Zij gaven de nodige aanwijzingen en input over het aanbod van TKI en wie de doelgroep is. De 3 winkels (Kaatsheuvel, Naarden en Rotterdam) kregen overal dezelfde uitstraling.

 

Activatie

Om een blijvende indruk na te laten en het verhaal van TKI te verspreiden werden verschillende communicatietemplates opgezet voor advertenties, reclame/werborden, autobestickering,... TKI trekt op die manier gegarandeerd de aandacht. 

 

“Something's cooking in kitchenland”

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons