Nature Favours

Nieuwe naam met complete identity en branding

Het bedenken van een nieuwe naam met complete identity en branding is een kolfje naar onze hand. Toen een gloednieuw B2B-bedrijf, dat biofruit halffabrikaten op de Europese markt verhandelt, bij ons kwam aankloppen namen we de uitdaging met plezier aan.

Beursstand - Nature Favours

Intake & onderzoek

Op basis van input en de bedrijfsanalyse van Nature Favours onderzochten we de bestaande markt. Het resultaat van de analyse is een strategische debrief waarin we alle facetten qua branding en communicatie vastleggen. 

Betrouwbaarheid, authenticiteit en deskundigheid

Uit dit onderzoek kwam de relatie en vertrouwensband tussen Nature Favours en zijn klanten als een van de belangrijkste factoren naar voor.

Hoewel in B2B de rationele elementen vaak doorslaggevend zijn, spelen de persoonlijke voorkeuren van professionele kopers in het aankoopproces een belangrijke rol.

 
Website - Nature Favours

Ontwikkeling & productie

De filosofie achter de naam onderstreept de kernbegrippen 'betrouwbaar' en 'authenticiteit':

De natuur weet wat best is en selecteert enkel het beste fruit.

Dit vertaalt zich in de naam en baseline die we bedachten: Nature Favours - selected by nature.

Logo schets - Nature Favours

Activatie

Voor de beursstand haalden we inspiratie bij de materialen die dagelijks gebruikt worden in de fruitindustrie. Zo ontwikkelden we een modulaire beursstand op basis van fruitkistjes en fruitvaten.

Om het aanbod, het proces en bio-verhaal te verduidelijken, maakten we illustraties die het vakmanschap en deskundige aanpak onderstreept.

Illustratie - Nature Favours
Tekening - Nature Favours
Drawing - Nature Favours
Visitekaartje - Nature Favours Enveloppe - Nature Favours Brochure - Nature Favours Tekening fruit - Nature Favours Beursstand - Nature Favours

“Terwijl we enkel op Lavagraphics hadden gerekend voor de ontwikkeling van de bedrijfsnaam en identity, zijn ze inmiddels onze communicatiepartner geworden. Missie volbracht!”

Jan Verbeke - Zaakvoerder

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.