Website op tablet

het Constructief

Logo, website, huisstijl en wat mortel

Het Constructief is de missing link tussen jou en de uitvoering van je verbouwing, denkt actief met je mee over hoe je je verbouwing best aanpakt, wat mogelijk is en hoe alles er moet uitzien. Luisteren naar je wensen, je wensen vertalen naar een 3d-schets, de verschillende stappen uitzetten en advies verlenen waar nodig en de werf opvolgen, zijn enkele van de zaken die het Constructief op zich neemt.

Lavagraphics ging aan de slag en bedacht de naam, logo en totaalbranding. Het constructief staat voor constructief meedenken aan de constructie die het antwoord vormt op jouw vraag.  

Het logo wordt gevormd door een huisje dat tegelijk ook verwijst naar het bouwplan. Het vouwt zich open en herhaalt zich in een patroon dat verwijst naar een constructiestructuur en ondersteunend werkt.

In de branding werden deze elementen toegepast op huisstijldocumenten, werf-signalisatie, wagpenpark, presentatie - en offertemap, ... Kortom een branding die staat als een huis.

 
Website het constructief

“Een constructief topteam dat staat als een huis.”

Joris Berlize - Zaakvoerder
Branding het constructief
Icoon creatie het constructief
Patroon het constructief
Visitekaartjes het constructief

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.