Illustratie door Emilie Lauwers

X-treme creations

Logo en website voor opblaasbare marketing

X-treme Creations blaast graag dingen op. Letterlijk dan. En liefst zo x-treem mogelijk. Het bedrijf maakt namelijk inflatables op maat van de klant. Opblaasbare visual marketing. The air is the limit.

De communicatie van X-treme Creations mocht ook wel wat grootser. Dus voorzag Lavagraphics in een branding update. Het logo werd frontaler, met een prominentere X en strakke kleuren. Typografie en toepassingen werden vastgelegd in een brand manual, die als basis dient voor de toekomstige communicatie van het bedrijf. 

Verder bouwden we een geheel responsive site en schreven we de online communicatiestrategie uit, waarbij Inflatable Dan de (potentiële) klant verbluffende zaken laat zien, onder meer in mailings. 

Inflatable Dan is de spilfiguur in de branding en website

Hij vertelt over zijn avonturen en creaties, geeft inspiratie en gidst de klant door het productaanbod. Het schetsmatige van Inflatable Dan komt voort uit de werkwijze van X-treme Creations: elke realisatie start met potlood en papier. 

Met Inflatable Dan illustraties van Emilie Lauwers.

 
Website X-Treme Creations

“Agile project management, mee de bochten pakken en gaan voor een top resultaat! ”

Suyin Aerts - General Manager
X-Treme Creations op iPhone
Inflatable Dan
Inflatable Dan
Inflatable Dan

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.