Fair Fashion pop-up postkaart

VA-TOUT, Marjan Storme

Fair Fashion pop-up

Op 7, 8 en 9 september kon je tijdens de Fair Fashion pop-up in galerij Casa Argentaurum de duurzame collecties van juweelontwerpster Line Vanden Bogaerde en modeontwerpster Marjan Storme ontdekken. Beide ontwerpsters creëren tijdloze designs die in hun minimalisme pure luxe uitstralen. Lavagraphics zorgde voor de even stijlvolle communicatie van het event.

We brachten het juwelenmerk VA-TOUT van Line Vanden Bogaerde en de modecollectie van Marjan Storme samen onder één dak en stonden in voor het volledige communicatietraject. In aanloop van het event trokken we in de buurt de aandacht met de raambestickering van de pop-up. Op het raam zelf was een handige flyerhouder gemonteerd zodat nieuwsgierige voorbijgangers een flyer konden meenemen - en alvast de data in hun agenda konden aankruisen. De flyer werd ook enthousiast verspreid door gelijkgestemde handelszaken in Gent.

We verstuurden een persoonlijke uitnodiging via mail naar de klanten van Line en Marjan, zetten een eventpagina op Facebook op en lanceerden hierrond een doelgerichte advertentiecampagne.

Het resultaat

Ook de pers was fan. De Fair Fashion pop-up kreeg aandacht in Knack Weekend en Krant van West-Vlaanderen en verscheen online op Netwerk Bewust Verbruiken, FairTrade Belgium, Made in Oost Vlaanderen, Gent Fair Trade en De Hipste adresjes van Gent.

Plan jij ook een pop-up of event?

Wij zorgen ervoor dat je communicatie bij je doelgroep en de pers in het oog springt. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

 
Etalage bestickering Fair Fashion pop-up

“Door hun creatieve blik kregen we concrete tips en ideeën om het event net dat ietsje beter te maken”

Line Vanden Bogaerde - VA-TOUT
Fair Fashion pop-up mailing
Instagram Social Media kit
Share Image social Media
Fair Fashion pop-up Instagram

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.