Bij' De Vieze Gasten

Een propere website voor Bij' De Vieze Gasten

Bij' De Vieze Gasten was dringend op zoek naar een nieuwe website. Hun verwachtingen? Een overzichtelijke website die hun sociaalartistieke projecten in de kijker plaatst mét online reservatiesysteem voor de programmatie.

Site Bij De Vieze Gasten

Intake & onderzoek

In nauwe samenwerking en aan de hand van enkele workshopoefeningen bepaalden we de uitstraling, doelgroepen en doelstellingen per doelgroep. Vanuit de strategie en op basis van de rebranding tekenden we wireframes uit en stelden we het moodboard samen. Het resultaat is een heldere website die een duidelijk overzicht geeft van alle activiteiten en nieuws.

 
Homepage Bij De Vieze Gasten

Ontwikkeling & productie

Doorheen het jaar organiseert Bij' De Vieze Gasten verschillende projecten.

Met een eenvoudige druk op de knop kunnen ze een project extra in de kijker zetten. De homepage wordt automatisch gevuld met project-specifieke content. Tijdbesparend én duidelijk. 

Ontdek de volledige programmatie en projecten op hun website en reserveer snel je tickets!

Responsive website Bij De Vieze Gasten
Bij De Vieze Gasten Locatie
Iconen vzw Bij De Vieze Gasten
Detail theater Terug Bij De Vieze Gasten
Bij De Vieze Gasten Sociaal Artistiek

“Lavagraphics ging samen met ons op zoek naar een oplossing op maat. We konden rekenen op een professionele samenwerking met een hands-on-mentaliteit.”

Charlotte Coppejans - Communicatie & pers

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.