Selftech

Een constructieve branding voor Selftech

Een nieuw merk definiëren start met een grondige analyse. We bepalen hun brand structuur en creëren vervolgens een uniform en transparant geheel. Voor ons de start van een lange termijn samenwerking voor een consistente branding en communicatie in de meest pure vorm.

visitekaart

Intake & onderzoek

Kennis van de doelgroep en weten waar de valkuilen liggen zijn essentieel voor elke (re)branding. Enkel zo kunnen we de branding volgens prioriteiten uitbouwen en tot in de details afwerken

 
brochure

Ontwikkeling & productie

Het woordmerk Selftech symboliseert de 'plus' die ontstaat uit de combinatie van zelfbouw met de expertise van ervaren technici. De basis van deze branding bestaat uit een ongecompliceerd lettertype en uitgesproken kleurenpallet. Deze constructieve eigenschap betrekken we in de layout van alle content door beeld en tekst in elkaar te klikken, net zoals het logo. It's all about mindset.

stationary

Activatie

Een nieuwe branding is niets zonder visibiliteit. Selftech vertrouwt op een uitgekiend gamma aan mogelijkheden om het nieuwe merk zichtbaar te maken: in media, op beurzen en in en het straatbeeld. Met veel goesting gingen we aan het werk om elk element van de branding zo uit te werken dat een steeds groeiend publiek wordt aangesproken.

Selftech, dat is gezond verstand en hun experten kunnen zich als geen ander inleven in de bouwdromen van de klant. En dat is exact wat we met hun beeldtaal en branding vertellen.

shirt
beursstand
beursstand
flyer beeldtaal

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.