Flyer Incovo

Incovo

Communicatiecampagne en branding voor Brusselse afvalintercommunales

Toen uit onderzoek bleek dat bepaalde sociaal kwetsbare bevolkingsgroepen niet altijd de weg vinden naar recyclageparken of hun afval niet voldoende sorteren, bundelden de afvalintercommunales in de rand rond Brussel (Incovo, Interza, Interrand,...) de krachten voor een communicatiecampagne.

Lavagraphics mocht de schouders zetten onder die campagne, die tegelijk informeert en motiveert. Zo werden op geregelde tijdstippen en diverse locaties mobiele recyclageparken neergepoot, waarvoor we een campagne ontwierpen met affichebeelden, folders en een afval-abc.

Om die parken visueel bij de campagne te laten aansluiten, voorzagen we banners ter plaatse, zorgden we voor duidelijke sorteerregels per afvalfractie en betrokken we de afvalstewards in de branding. Die laatste waren dan ook het hart van de campagne, namelijk een betrouwbare gids die de doelgroep door het afvallandschap loodst.

 
Heras Incovo

“Kwaliteit en flexibiliteit als kernkwaliteiten. Incovo genoot van een aangename samenwerking. Aanrader!”

Emilie Van de Looverbosch - Klanten en communicatie
Affiche Incovo
Illustratie Incovo
Illustratie Incovo
Illustratie Incovo

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.