Tractebel

De insteek voor de website van internationaal ingenieursbureau Tractebel: one brand, one company, one website.

Online case

Espeka Diamonds DMCC

We waren al een tijdje thuis in de wereld van de 4 C's toen Espeka Diamonds uit Dubai contact opnam om hun nieuwe juwelenlijn te lanceren. Met een verfijnde branding & webshop als resultaat.

Webshop en branding

Nature Favours

Flexibel, transparant en authentiek. Met deze kernwaarden als vertrekpunt oogsten we de naam en verdere huisstijl voor Nature Favours.

Bekijk huisstijl

Film Fest Gent

Trotse co-regisseur van het online communicatieverhaal van Film Fest Gent. Zowel de website als de gekoppelde online tools worden stap voor stap en met oog op de toekomst verder uitgebouwd.

Bekijk website

Bij' De Vieze Gasten

Bij' De Vieze Gasten is een sociaalartistiek project in de wijk de Brugse Poort in Gent en het kloppend culturele hart van de buurt. Het team organiseert, presenteert, ondersteunt en stimuleert hier de meest uiteenlopende projecten en evenementen.

Bekijk website

Anacura

"Analyseren is onze core business, “curare”(verzorgen) onze care business". Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke aanpak. Het laboratorium ondersteunt de medische en life sciences sector met professionele analyses en advies , en ondersteunt patiënten, artsen en geneesmiddelenbedrijven…

Projectanalyse

VA-TOUT

De juwelencollecties van VA-TOUT zijn abstract, uitgepuurd, tijdloos én ecologisch. Ontwerpster Line Vanden Bogaerde werkt uitsluitend met gerecycleerde edelmetalen, porselein en fairtrade goud.

Bekijk case

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.