Tractebel

De insteek voor de website van internationaal ingenieursbureau Tractebel: one brand, one company, one website.

Online case

Espeka Diamonds DMCC

We waren al een tijdje thuis in de wereld van de 4 C's toen Espeka Diamonds uit Dubai contact opnam om hun nieuwe juwelenlijn te lanceren. Met een verfijnde branding & webshop als resultaat.

Webshop en branding

Film Fest Gent

Trotse co-regisseur van het online communicatieverhaal van Film Fest Gent. Zowel de website als de gekoppelde online tools worden stap voor stap en met oog op de toekomst verder uitgebouwd.

Bekijk website

Bij' De Vieze Gasten

Bij' De Vieze Gasten is een sociaalartistiek project in de wijk de Brugse Poort in Gent en het kloppend culturele hart van de buurt. Het team organiseert, presenteert, ondersteunt en stimuleert hier de meest uiteenlopende projecten en evenementen.

Bekijk website

Atelier Alexandre Lowie

Net zoals de meubels van Alexandre Lowie een zekere gedurfdheid in zich dragen, zorgden wij voor een branding die niet enkel mooi is, maar zijn verhaal tot in het kleinste detail ondersteunt.

Bekijk huisstijl

Kriski+

Voor Kriski+ ontwikkelden we een branding die van a tot z draait om de beleving. Hun unieke reizen vroegen om een huisstijl waarbij de beelden centraal staan en een website die de bezoeker helemaal in vervoering brengt.

Branding & website

Twixl Media

Om dé online publicatietool Twixl Publisher op de kaart zetten bij een specifieke doelgroep, ontwierpen we niet alleen een doordachte online branding, maar ook een heldere website. Vaarwel pdf-downloads en flipbooks!

Online verhaal

Ad Random

Voor interieurbureau Ad Random creëerden we een website met sterke focus op inhoudelijke en visuele storytelling. Analoge elementen zorgen voor een geheel eigen online identiteit die naadloos aansluit bij het volledige brandingverhaal.

Bekijk website

Gasap

Gasap specialiseert zich in gasapplicaties, poederlakken en poederlakinstallaties. Aan ons om hun website van een nieuwe coating te voorzien.

Bekijk case

Capital Talent

Een management recruiter die zijn eigen zaak start en een unieke aanpak hanteert? Die klopt maar beter aan bij Lavagraphics, zoals Bart Piqueur van Capital Talent deed.

Bekijk branding

Quatre Mains

Een branding & packaging designbureau als Quatre Mains doet z'n eigen rebranding gewoon zélf. Maar Lavagraphics zorgt ervoor dat die nieuwe stijl online een staartje krijgt. 

Bekijk website

Sportana

Sportana is de sport research group van medisch labo Anacura en geeft sporters inzicht in hun prestaties via bloed- en speekseltesten.

Branding & website

Abscis Architecten

Wij werken graag voor architecten. Hebben een zwak voor sterke bouwkunst. Zeker als het zo'n betrokken, onderbouwde en duurzame projecten als die van Abscis Architecten betreft.

Bekijk case

Lazarus

LAZARUS is een collectief van zes theatermakers dat sinds 2006 origineel Nederlandstalig teksttheater maakt. Hun voorstellingen kenmerken zich door baldadige speelsheid en schijnbare lichtvoetigheid. Met ronkende namen als Günther Lesage, Charlotte Vandermeersch en Koen De Graeve in de rangen kan dat…

Bekijk website

Stad Antwerpen

Antwerpen, het epicentrum van urban street culture. Dat was toch zo in het laatste weekend van September, toen Antwerp City Drops de gehele binnenstad inpalmde. Lavagraphics mocht in opdracht van Fast Forward en Stad Antwerpen de integrale branding voor dit urban festival…

Event branding

MUD België

Lavagraphics bundelde de krachten met de application developers van Crayon Cru voor de website van 's werelds beste make-up school annex brand: MUD. Hoewel, website... zeg maar gerust online platform.

Bekijk case

Idee Fiks

Idee Fiks is hét bureau voor creatieve eventconcepten met focus op het hele gezin. Na hun fusie met Fast Forward kreeg Lavagraphics de vraag om deze creatieve cel een eigen stek te geven in de corporate vormgeving van het moederbedrijf.

Bekijk rebranding

X-treme creations

X-treme Creations blaast graag dingen op. Letterlijk dan. En liefst zo x-treem mogelijk. Het bedrijf maakt namelijk inflatables op maat van de klant. Opblaasbare visual marketing. The air is the limit.

Bekijk case

Anacura

"Analyseren is onze core business, “curare”(verzorgen) onze care business". Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke aanpak. Het laboratorium ondersteunt de medische en life sciences sector met professionele analyses en advies , en ondersteunt patiënten, artsen en geneesmiddelenbedrijven…

Projectanalyse

Onghena Opticiens‎

Wie in het Waasland een bril zoekt, kan niet om Onghena Opticiens‎ heen. We creëerden voor hen een totaalbranding die met een vleugje goudfolie tot in het kleinste detail design en exclusiviteit uitstraalt.   

Bekijk case

Onghena Kids

Onghena Kids is het jeugdige subbrand van Onghena Opticiens, bedoeld voor zowel de modebewuste bengel als de roekeloze ravotter. Lavagraphics ontwikkelde een branding met exact de juiste sterkte.

Bekijk case

Truyens Advocaten

Truyens Advocaten, ontstaan in 1969, is de eerste associatie van advocaten in Sint-Niklaas. Sedertien is het kantoor blijven groeien en bestaat het uit ongeveer 20 advocaten. Het biedt zowel de bedrijfswereld, overheden als de particulier een kwalitatief hoogstaand en correct antwoord…

Bekijk case

Wijnbar ONA

Een wijnbar met karakter verdient een al even karaktervolle webstek. Vandaar dat het Gentse ONA Lavagraphics inlijfde voor de realisatie van hun website. Eentje die perfect de ambiance van deze ontkurkte hotspot weet te vatten.

Bekijk case

Victors Design Agency

Lavagraphics heeft een hart voor design. Wat de samenwerking met Victors Design Agency, verdeler van onder meer Carl Hansen & Son, Gubi, Moooi en Hay, volslagen logisch maakt. Lavagraphics creëerde voor Victors niet zomaar een website, maar de ultieme tool om…

Bekijk case

het Constructief

Het Constructief is de missing link tussen jou en de uitvoering van je verbouwing, denkt actief met je mee over hoe je je verbouwing best aanpakt, wat mogelijk is en hoe alles er moet uitzien. Luisteren naar je wensen, je wensen…

Bekijk totaalbranding

Fast Forward

Lavagraphics en evenementenbureau Fast Forward ‘go way back’. Tot 2010 om precies te zijn, wanneer deze creatieve tandem voor het eerst de baan op ging. Newsletters, banners, standontwerpen, drukwerk, presentaties, gadgets, social media campagnes,… noem het en Lavagraphics deed het in…

Bekijk case

Massive Attack

Op 28 augustus 2016 komt Massive Attack naar het Sint Pieterplein te Gent. Lavagraphics zorgde in opdracht van Greenhouse Talent voor een passende eventwebsite. 

Bekijk case

Cultuurcentrum De Werf

Design en development van de website, koppelingen met de UIT-databank en Ticketmatic,… Lavagraphics garandeert een waardige web présence voor de Aalsterse cultuurtempel De Werf. En dit in samenwerking met ontwerpbureau Soon, dat de huisstijl van het cultuurcentrum onder handen nam.

Bekijk case

De Cort & Dervichian

Voor De Cort & Dervichian, trendsetter voor al wat corporate huisvesting aangaat, ontwikkelde en realiseerde Lavagraphics de website. En deden we meteen ook de art direction van de fotoshoot (in samenwerking met Lieven Dirckx) voor die site. Ook de corporate…

Bekijk case

AVANTGAND

Voor fotostudio AVANTGAND ontwierp en ontwikkelde Lavagraphics een fotografische high-end retina-ready site, alsook de persoonlijke webstekken van Lieven Dirckx, Alexander Popelier & Claudine De Pauw, de gezichten van AVANTGAND. Verder staat Lavagraphics in voor alle online communicatie die AVANTGAND de wereld instuurt.   

Bekijk case

VA-TOUT

De juwelencollecties van VA-TOUT zijn abstract, uitgepuurd, tijdloos én ecologisch. Ontwerpster Line Vanden Bogaerde werkt uitsluitend met gerecycleerde edelmetalen, porselein en fairtrade goud.

Bekijk case

Bourgogne des Flandres

Lavagraphics realiseerde in opdracht van John Martin een website voor Bourgogne des Flandres. De brouwerij van dit roodbruine bier keert na 50 jaar terug naar haar Brugse roots.

Bekijk case

House of Portraits

House Of Portraits is het geesteskind van Luc Tsestigh, portretfotograaf met 24 jaar ervaring op het filmrolletje. Samen met zijn (levens)partner Veerle schiet Luc de beste plaatjes voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

Bekijk case

Lesterius

Lesterius, Europees FileMaker-ontwikkelaar en het resultaat van een fusie van SHpartners met het Franse La Source Multimédia, klopte bij Lavagraphics aan voor een geheel nieuwe online identiteit.

Bekijk case

Andries & Vuylsteke

Multidisciplinair architectenbureau Andries & Vuylsteke. Het is een hele mondvol maar deze bouwexperten hebben dan ook heel wat te vertellen.

Bekijk case

Espeka

Diamanthuis Espeka deed appel op Lavagraphics voor een brede waaier aan communicatie: herontwerp van het logo, ontwikkelen van de corporate identity en ontwerp en realisatie van de ‘schitterende’ website. Voor die site werd samengewerkt met fotograaf Lieven Dirckx, die in een…

Bekijk case

Textirama

Voor Textirama, een Belgische vzw die vak-en consumentenbeurzen organiseert, gaven we onze lavaBoard CMS een heuse beursupdate. Workshopmodules, seminariemodules, exposantlijsten,... alles waar een beursorganisator (en z'n klanten) online mee aan de slag kan. We maakten de Textirama-sites meertalig en mobile…

Bekijk case

Voor't labo

Het Eeklose Voor ’t Labo maakt z’n naam volledig waar door alle benodigdheden voor laboratoria te leveren. Het team van Lavagraphics mocht op zijn beurt de communicatie Voor ’t Labo leveren: complete rebranding, dynamische website, logo, drukwerk en alle online communicatie.…

Bekijk case

Suburban

Suburban, dat zijn Gentse textieldrukkers met liefde voor het ambacht en een hart voor ons leefmilieu. 'Where craftsmanship meets nature', zoiets.

Bekijk case

HAY Antwerpen

De eerste en enige flagship store in België van het Deense interieurmerk HAY bevindt zich in Antwerpen, of waar dacht u? Daar hoort uiteraard ook online aanwezigheid bij, iets waar Lavagraphics voor zorgde door een strak gedesignde website voor HAY te…

Bekijk case

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.