Kriski+

Branding en website voor unieke reiservaringen op maat

Kriski staat al enige tijd bekend om zijn tot in de puntjes verzorgde skireizen. Maar de reiskriebel kruipt waar het niet gaan kan en Kriski wilde een nieuw aanbod lanceren: unieke reizen op maat.

KRISKI+ branding

Intake & onderzoek

Om dit nieuwe verhaal in kaart te brengen, organiseerden we een aantal brainstorms. Meteen werd duidelijk dat we de doelgroep anders moesten benaderen.

De uitdaging?

Een eigen brand creëren zonder de reputatie van Kriski te verliezen. Kriski+ draait rond beleving, triggeren en inspireren. Boeken doe je niet op 1, 2, 3. Elke bestemming heeft haar expert, die samen met de klant zijn persoonlijke reis uitstippelt.

 
Kriski+ website

Ontwikkeling & productie

Om hun exclusieve reizen in de markt te zetten, ondersteunden wij Kriski+ met een gloednieuwe branding en website.

‘Puur natuur’, ‘Deluxe’, ‘Kind is koning’ en ‘100% sneeuw’. Elke beleving kreeg een eigen icoon, een eigen look & feel. De huisstijl, afgewerkt met goudfolie, ademt het exclusieve karakter van Kriski+. 

De beelden van de unieke bestemmingen doen je onmiddellijk wegdromen. Navigeer op basis van reisdoel of laat je leiden door het aanbod aan belevingen.

Kriski+ op mobiel

Activatie

Vind jezelf oog in oog met een grizzlybeer in Canada, ontdek Cambodja vanuit de korf van een luchtballon of ga slapen onder de Marokkaanse sterrenhemel. Het zijn maar enkele van de tot de verbeelding sprekende hoogtepunten. Via indirecte triggers delen we unieke belevingen en inspiratie met potentiële klanten.

Er staan al toekomstplannen klaar om ‘reistastings’ te organiseren die een bestemming of beleving centraal zetten en geïnteresseerden warm maken voor het bijzondere reisaanbod. We kunnen haast niet wachten om hier ook bij te helpen.

Iconen Kriski+
Visitekaartje Kriski+
Kriski+ responsive website
Offertemap Kriski+

“Een vastberaden en professioneel team dat met een creatieve en kritische kijk een pareltje heeft neergezet. Een partner op lange termijn!”

Indira Singh - Bestemmingsspecialist USA & Canada

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.