Archief

House Delta

House Delta breekt zich het hoofd over complexe dossiers. Mét succes, want het bedrijf vindt opportuniteiten in ingewikkelde kluwens van regelgevingen en vergunningen.

Bekijk branding

Coup De Ville

Elke drie jaar verandert de binnenstad van Sint-Niklaas in het brandpunt van actuele kunst. Coup De Ville heet zoiets. Kunstenplatform WARP organiseerde dit nazomerse kunstenfestival alweer voor de derde keer, met een kunstroute in het centrum van de stad alsook een uitgebreid randprogramma met artist talks, performances, lezingen en concerten.

Festival branding

Onghena Opticiens‎

Wie een bril zoekt in het Waasland, kan niet om Onghena Opticiens‎ heen. We verzorgden hun complete huisstijl slash branding. Logo, belettering, briletui en brildoekjes, draagtasjes, presentatiestukken,... alles ademt design en exclusiviteit uit, mede dankzij de afwerking met goudfolie.

Bekijk project

Film Fest Gent

Lavagraphics is sinds 2013 de trotse online partner van Film Fest Gent. We realiseerden al heel wat in de voorbije periode en dit jaar was het hoog tijd om de website nog eens een subtiele remake te geven. Met een hoofdrol voor gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk website

Incovo

Toen uit onderzoek bleek dat bepaalde sociaal kwetsbare bevolkingsgroepen niet altijd de weg vinden naar recyclageparken of hun afval niet voldoende sorteren, bundelden de afvalintercommunales in de rand rond Brussel (Incovo, Interza, Interrand,...) de krachten voor een communicatiecampagne.

Bekijk project

Stad Antwerpen

Antwerpen, het epicentrum van urban street culture. Dat was toch zo in het laatste weekend van September, toen Antwerp City Drops de gehele binnenstad inpalmde. Lavagraphics mocht in opdracht van Fast Forward en Stad Antwerpen de integrale branding voor dit urban festival uittekenen.

Event branding

Cebeo

In de middeleeuwen was er nog geen elektriciteit, laat staan elektrotechnisch materiaal. Dat weerhield Fast Forward niet om een Medieval Family Day voor de werknemers van elektrotechnische groothandel Cebeo te organiseren.

event branding

Idee Fiks

Idee Fiks is hét bureau voor creatieve eventconcepten met focus op het hele gezin. Na hun fusie met Fast Forward kreeg Lavagraphics de vraag om deze creatieve cel een eigen stek te geven in de corporate vormgeving van het moederbedrijf.

Bekijk rebranding

Anacura

"Analyseren is onze core business, “curare”(verzorgen) onze care business". Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke aanpak. Het laboratorium ondersteunt de medische en life sciences sector met professionele analyses en advies , en ondersteunt patiënten, artsen en geneesmiddelenbedrijven in hun zoektocht naar een gezonder leven.

Projectanalyse

Truyens Advocaten

Truyens Advocaten, ontstaan in 1969, is de eerste associatie van advocaten in Sint-Niklaas. Sedertien is het kantoor blijven groeien en bestaat het uit ongeveer 20 advocaten. Het biedt zowel de bedrijfswereld, overheden als de particulier een kwalitatief hoogstaand en correct antwoord op al hun juridische vragen.

Bekijk project

Wijnbar ONA

Een wijnbar met karakter verdient een al even karaktervolle webstek. Vandaar dat het Gentse ONA Lavagraphics inlijfde voor de realisatie van hun website. Eentje die perfect de ambiance van deze ontkurkte hotspot weet te vatten.

Bekijk project

Beestenboel

De Oude Beestenmarkt maakte dit jaar z'n rentree als hotspot op de Gentse Feesten. En geheel in lijn met de naburige Vlasmarkt werd het een Beestenboel, een kind- en gezinsvriendelijk concept waar de plaatselijke horecazaken hun gezamenlijke schouders onder zetten.

Bekijk project

noXcuse

Studio noXcuse is de grootste paaldansstudio van Gent, waar je ook terecht kan voor hangmatyoga, poulates en acroyoga. Voor jong en oud en op elk niveau. Gezonde lichaamsbeweging, maar dan net dat tikkeltje anders en uitdagender.

Bekijk branding

Victors Design Agency

Lavagraphics heeft een hart voor design. Wat de samenwerking met Victors Design Agency, verdeler van onder meer Carl Hansen & Son, Gubi, Moooi en Hay, volslagen logisch maakt. Lavagraphics creëerde voor Victors niet zomaar een website, maar de ultieme tool om insights en nieuws uit de sector te communiceren. 

Bekijk project

Westcon-Comstor

Als je denkt dat Virtual Reality Glasses nog steeds iets zijn waar alleen de happy few van kunnen genieten, dan heb je verkeerd gedacht. 

Bekijk project

Create

Create is het vormingscentrum van Orthopedagogisch Centrum Nieuwe Vaart, dat werkt met kinderen en jongeren met gedrags- en emotionele stoornissen. Lavagraphics gaf Create een nieuwe visuele identiteit.

Bekijk project

Nasty Mondays

Nasty Mondays is de zelfverklaarde ‘family brand of renowned events in Ghent’. En er is iets van: Age Of Love, Beats Of Love, Kozzmozz, Hindu Nights, Star Warz,… allemaal partyconcepten die de maandagochtend nog minder verteerbaar dan anders maken. 

Bekijk project

First In Line

Hosts of hostessen, barpersoneel en kelners voorzien plus projectmanagement -en advies inzake horeca en events. Zie daar de core business van het Gentse bedrijf First In Line

Bekijk project

Belintra

Belintra is marktleider in Vlaanderen op het gebied van logistieke oplossingen in de gezondheidszorg. Momenteel winnen ze markt in het buitenland met kwaliteitsvolle producten voor de CSA en OK.

Bekijk project

Fast Forward

Lavagraphics en evenementenbureau Fast Forward ‘go way back’. Tot 2010 om precies te zijn, wanneer deze creatieve tandem voor het eerst de baan op ging. Newsletters, banners, standontwerpen, drukwerk, presentaties, gadgets, social media campagnes,… noem het en Lavagraphics deed het in Fast Forward. En al die tijd groeiden beide teams én projectaantallen exponentieel.

Bekijk project

Twixl Media

Twixl Media? Dat zijn de wizards achter (onder meer) Twixl Publisher, de easy-to-use plug-in om gebruiksklare apps voor tablets, zowe iOs als Android te toveren. Twixl Publisher is dé tool bij uitstek om printmedia een digitale jas aan te meten. 

Bekijk project

Carglass®

Autoruiten-tovenaar Carglass® organiseert regelmatig events en incentives voor personeel en andere stakeholders en spant daarvoor steevast samen met Fast Forward. En ook Lavagraphics wordt betrokken in de marketingmix, meer bepaald voor event branding.

Bekijk project

Maserati

Maserati staat synoniem voor volbloedige Italiaanse klasse en luxe op vier wielen. Dus is het zaaks om ook alle communicatie van dat automerk een dito uitstraling te geven.

Bekijk project

De Cort & Dervichian

Voor De Cort & Dervichian, trendsetter voor al wat corporate huisvesting aangaat, ontwikkelde en realiseerde Lavagraphics de website. En deden we meteen ook de art direction van de fotoshoot (in samenwerking met Lieven Dirckx) voor die site. Ook de corporate presentatie van De Cort & Dervichian, waarmee ze zich voorstellen bij (potentiële) klanten, was een opdracht voor Lavagraphics, net als de online branding.

Bekijk project

VA-TOUT

De juwelencollecties van VA-TOUT zijn abstract, uitgepuurd, tijdloos én ecologisch. Ontwerpster Line Vanden Bogaerde werkt uitsluitend met gerecycleerde edelmetalen, porselein en fairtrade goud.

Bekijk project

Bourgogne des Flandres

Lavagraphics realiseerde in opdracht van John Martin een website voor Bourgogne des Flandres. De brouwerij van dit roodbruine bier keert na 50 jaar terug naar haar Brugse roots.

Bekijk project

House of Portraits

House Of Portraits is het geesteskind van Luc Tsestigh, portretfotograaf met 24 jaar ervaring op het filmrolletje. Samen met zijn (levens)partner Veerle schiet Luc de beste plaatjes voor zakelijk of persoonlijk gebruik.

Bekijk project

Lesterius

Lesterius, Europees FileMaker-ontwikkelaar en het resultaat van een fusie van SHpartners met het Franse La Source Multimédia, klopte bij Lavagraphics aan voor een geheel nieuwe online identiteit.

Bekijk project

Espeka

Diamanthuis Espeka deed appel op Lavagraphics voor een brede waaier aan communicatie: herontwerp van het logo, ontwikkelen van de corporate identity en ontwerp en realisatie van de ‘schitterende’ website. Voor die site werd samengewerkt met fotograaf Lieven Dirckx, die in een in-company fotoshoot deed in een art direction van Pieter Langeraert.

Bekijk project

Textirama

Voor Textirama, een Belgische vzw die vak-en consumentenbeurzen organiseert, gaven we onze lavaBoard CMS een heuse beursupdate. Workshopmodules, seminariemodules, exposantlijsten,... alles waar een beursorganisator (en z'n klanten) online mee aan de slag kan.

We maakten de Textirama-sites meertalig en mobile ready, voorzagen verschillende doelgroepgerichte secties en bedachten een stramien waarmee we  eenvoudig nieuwe sites kunnen creëren en launchen.
Ook de mailtemplates zijn in een productie van Lavagraphics. 

Bekijk project

HAY Antwerpen

De eerste en enige flagship store in België van het Deense interieurmerk HAY bevindt zich in Antwerpen, of waar dacht u? Daar hoort uiteraard ook online aanwezigheid bij, iets waar Lavagraphics voor zorgde door een strak gedesignde website voor HAY te ontwikkelen. De site geeft niet alleen een overzicht van de complete collecties, maar verschaft ook nieuws uit meubeldesignland.

Bekijk project

Voor't labo

Het Eeklose Voor ’t Labo maakt z’n naam volledig waar door alle benodigdheden voor laboratoria te leveren. Het team van Lavagraphics mocht op zijn beurt de communicatie Voor ’t Labo leveren: complete rebranding, dynamische website, logo, drukwerk en alle online communicatie. Een mooi staaltje van een totaalproject gesigneerd Lavagraphics.

Bekijk project

Fluxys

Een hecht team boekt resultaat. Daarom organiseert aardgasinfrastructuur-specialist Fluxys - in regie van Fast Forward - een familiedag aan de kust voor al haar werknemers. Lavagraphics is hierbij verantwoordelijk voor het visuele. En dat gaat breed.

Bekijk project