Tractebel

De insteek voor de website van internationaal ingenieursbureau Tractebel: one brand, one company, one website.

Online case

Espeka Diamonds DMCC

We waren al een tijdje thuis in de wereld van de 4 C's toen Espeka Diamonds uit Dubai contact opnam om hun nieuwe juwelenlijn te lanceren. Met een verfijnde branding & webshop als resultaat.

Webshop en branding

Nature Favours

Flexibel, transparant en authentiek. Met deze kernwaarden als vertrekpunt oogsten we de naam en verdere huisstijl voor Nature Favours.

Bekijk huisstijl

Film Fest Gent

Trotse co-regisseur van het online communicatieverhaal van Film Fest Gent. Zowel de website als de gekoppelde online tools worden stap voor stap en met oog op de toekomst verder uitgebouwd.

Bekijk website

Bij' De Vieze Gasten

Bij' De Vieze Gasten is een sociaalartistiek project in de wijk de Brugse Poort in Gent en het kloppend culturele hart van de buurt. Het team organiseert, presenteert, ondersteunt en stimuleert hier de meest uiteenlopende projecten en evenementen.

Bekijk website

Atelier Alexandre Lowie

Net zoals de meubels van Alexandre Lowie een zekere gedurfdheid in zich dragen, zorgden wij voor een branding die niet enkel mooi is, maar zijn verhaal tot in het kleinste detail ondersteunt.

Bekijk huisstijl

Kriski+

Voor Kriski+ ontwikkelden we een branding die van a tot z draait om de beleving. Hun unieke reizen vroegen om een huisstijl waarbij de beelden centraal staan en een website die de bezoeker helemaal in vervoering brengt.

Branding & website

Twixl Media

Om dé online publicatietool Twixl Publisher op de kaart zetten bij een specifieke doelgroep, ontwierpen we niet alleen een doordachte online branding, maar ook een heldere website. Vaarwel pdf-downloads en flipbooks!

Online verhaal

WARP

WARP bestaat tien jaar! En om dat te vieren, schreef kunsthistoricus en tentoonstellingsmaker Stef Van Bellingen in het verlengde van Coup de Ville een boek over kunst op maat van kinderen.

Bekijk het boek

Ad Random

Voor interieurbureau Ad Random creëerden we een website met sterke focus op inhoudelijke en visuele storytelling. Analoge elementen zorgen voor een geheel eigen online identiteit die naadloos aansluit bij het volledige brandingverhaal.

Bekijk website

Brides & Brushes

Styling voor die ene speciale dag of gewoon van elke dag iets speciaals maken. Emma van Brides & Brushes heeft de ambitie om haar klanten te laten stralen.

Bekijk logo

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.