Tractebel

De insteek voor de website van internationaal ingenieursbureau Tractebel: one brand, one company, one website.

Online case

Volkswagen

In navolging van de 'Take a free dive'-festivaltour zette Fast Forward voor Volkswagen dit jaar de T-Roc neer op de festivalkaart. Lavagraphics gaf vorm aan de slogan 'born confident' met een ruige look and feel voor de stand. Denk beton en jungle style visuals. De festivalgangers kregen extra allure aangemeten met VW-tattoo's en bandana's.

Bekijk case

VA-TOUT, Marjan Storme

Op 7, 8 en 9 september kon je tijdens de Fair Fashion pop-up in galerij Casa Argentaurum de duurzame collecties van juweelontwerpster Line Vanden Bogaerde en modeontwerpster Marjan Storme ontdekken. Beide ontwerpsters creëren tijdloze designs die in hun minimalisme pure…

Event communicatie

Selftech

Voor alle technische uitdagingen van zelfbouwers, heeft Selftech de ideale oplossing. De zelfbouwpartner groeide uit het bedrijf Van Cauter dat een belangrijke partner voor KMO's, industrie, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen en openbare gebouwen is. Met diezelfde kennis en expertise staan de adviseurs van Selftech…

Bekijk case

Espeka Diamonds DMCC

We waren al een tijdje thuis in de wereld van de 4 C's toen Espeka Diamonds uit Dubai contact opnam om hun nieuwe juwelenlijn te lanceren. Met een verfijnde branding & webshop als resultaat.

Webshop en branding

Nature Favours

Flexibel, transparant en authentiek. Met deze kernwaarden als vertrekpunt oogsten we de naam en verdere huisstijl voor Nature Favours.

Bekijk huisstijl

Film Fest Gent

Trotse co-regisseur van het online communicatieverhaal van Film Fest Gent. Zowel de website als de gekoppelde online tools worden stap voor stap en met oog op de toekomst verder uitgebouwd.

Bekijk website

Bij' De Vieze Gasten

Bij' De Vieze Gasten is een sociaalartistiek project in de wijk de Brugse Poort in Gent en het kloppend culturele hart van de buurt. Het team organiseert, presenteert, ondersteunt en stimuleert hier de meest uiteenlopende projecten en evenementen.

Bekijk website

Atelier Alexandre Lowie

Net zoals de meubels van Alexandre Lowie een zekere gedurfdheid in zich dragen, zorgden wij voor een branding die niet enkel mooi is, maar zijn verhaal tot in het kleinste detail ondersteunt.

Bekijk huisstijl

Kriski+

Voor Kriski+ ontwikkelden we een branding die van a tot z draait om de beleving. Hun unieke reizen vroegen om een huisstijl waarbij de beelden centraal staan en een website die de bezoeker helemaal in vervoering brengt.

Branding & website

Twixl Media

Om dé online publicatietool Twixl Publisher op de kaart zetten bij een specifieke doelgroep, ontwierpen we niet alleen een doordachte online branding, maar ook een heldere website. Vaarwel pdf-downloads en flipbooks!

Online verhaal

Wat kunnen we voor u doen?

Op zoek naar een nieuwe naam, een nieuwe identiteit of een creatieve publicatie. Wil je eindelijk de communicatiestrategie in lijn krijgen,…

Contacteer ons

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.