Naamcreatie: ga voor een ronkende merknaam

Een merknaam is een van de meest zichtbare uitingen van uw merk of onderneming. Het bepaalt mee het succes van uw merk. Een goede naam bedenken, is een kunst op zich. Op basis van de merkstrategie bepalen we in een aantal rondes een unieke naam.

Enkele voorbeelden: Capital Talent, First In Line, Het Constructief, Antwerp City Drops

Logo: speerpunt van uw onderneming

Een sterke merkidentiteit begint bij een goed logo-ontwerp. Met de sterktes van uw onderneming ontwerpen we het logo van uw merk.

Bekijk enkele logo's

Huisstijl: consistentie is key

Door eenduidig naar buiten te komen, creëert u herkenning en authenticiteit.
We maken uw merk of onderneming tastbaar en bundelen alles in één huisstijlgids.

Visitekaartjes, briefhoofd, enveloppen, notitieblok, presentatiemap, verpakking, brochures, advertenties, folders, bedrijfs- en productpresentaties, magazines, nieuwsbrief, POS-materiaal, jaarverslagen, Signalisatie, interieur, beursstanden en tentoonstellingen, Autobestickering en belettering ...

Signalisatie en interieur: de beleving van uw huisstijl

Signalisatie, het interieur, uw beursstand en wagenpark creëren herkenbaarheid en helpen (potentiële) klanten om hun weg te vinden naar uw onderneming.

Beeldtaal: uw onderneming in beeld

De fotografie en illustraties in uw communicatie dragen bij aan uw profilering. Een professionele fotoshoot, unieke illustraties, animaties, een bepaalde kleurenfilter … Wat uw voorkeur ook heeft: kies voor één bepaalde stijl.

Fotografie, Illustratie, Video, Animatie en motion design, Infographics, Art direction

Eventbranding

Eventbranding creëert een vertrouwensband en overtuigt uw doelgroep. Uw eerste indruk telt en moet meteen spot on zijn. Op basis van een duidelijke scope tekent Lavagraphics de vormgeving van uw event uit en zorgen wij voor een snelle en kwalitatieve oplevering.

Enkele voorbeelden: Coup De Ville, Antwerp City Drops, IVC Group, Volkswagen

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.