Vree wijs design x 3

Als Gentenaars mogen we fier zijn op onze creatieve scene. De bruisende en authentieke ambiance die Gent uitademt, vertaalt zich in het eigenzinnige vakmanschap van onze ontwerpers van eigen turf.

3 Gentse favorieten van het moment?

Alexandre Lowie

Zowel eigennaam als label. Heeft een atelier op de Kortrijksesteenweg in Gent en maakt meubels aan de hand van klassieke ambachtelijke technieken, zij het met een hedendaagse twist. Alexandre is een vat vol houtkennis en ontwerpt naast zijn vaste collectie met plezier ook een meubel op maat.
alexandrelowie.be

VA-TOUT

Niet alleen omdat we hetzelfde adres delen, maar de Gentse Line Vanden Bogaerde zet als juweelontwerpster fair trade op de kaart in Gent. Meer nog, zij is pionier inzake duurzame juwelen. Haar collecties zijn tijdloos en passen bij elke outfit. Line houdt van pure materialen - zoals goud, zilver en porselein - alsook eenvoudige vormen en structuren. Daarnaast kan je bij haar ook terecht voor trouwringen op maat.
va-tout.be

Deltareference

Als je in de stad woont of vrienden in de stad hebt, heb je bij het binnenkomen waarschijnlijk al menig fietsstuur in de buik of ribben gekregen. Een gang vol fietsen is hels als je thuiskomt met boodschappen of andere ladingen. Maar de productontwikkelaars van Deltareference hebben hier iets op gevonden, namelijk de flipcrown. Kijk en oordeel vooral zelf, maar wij zijn fan. En jawel, ik heb er een op mijn fiets.
flipcrown.com

Naar overzicht
Dries Van haver
Strategic Partner

Managing/strategic partner, projectmanager, strateeg en bewaker-met-arendsoog van uw online communicatie.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.