Verbind je brand met je partners

Als department of communication komen we in contact met tal van klanten, klanten die vaak uitgroeien tot waardevolle partners. Samenwerkingen die we graag in de twee richtingen zien evolueren.

Every movie has an ending your branding never does
Every movie has an ending your branding never does

Iets nodig? Vraag het eerst aan je klanten

Als Film Fest Gent partner zal je ons bv. eens tegen het lijf lopen op het openingsgala of één van de VIP avonden. We maken er een jaarlijkse gewoonte van om met ons hele team te gaan proeven van dé Gentse filmsfeer.

Lezers van de Knack focus zullen onze advertenties al wel gespot hebben. Met deze advertenties spelen we in op het filmthema en maken een twist naar onze diensten. In 2015 was dit in thema van de film Casablanca 2016 in thema van de film Festen.

Maar ook gerust aan hun klanten of leveranciers

Volg je onze tips en advies al even? Dan zal je zien dat Oktober de filmmaand bij uitstek is. Voor deze illustraties werkten we samen met jawel Film Fest Gent huisillustrator Jeroen Van Zwol.

Het doet ons plezier te zien dat Make-up designory de looks perfectioneert en ook Fast Forward & Vrijeruimte een VIP-dorp bijdragen aan het festival. Zo kan je in deze Knack Focus ook een advertentie van Fast Forward terugvinden van onze hand.

Naar overzicht
Dries Van haver
Strategic Partner

Managing/strategic partner, projectmanager, strateeg en bewaker-met-arendsoog van uw online communicatie.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.