Twee nieuwe collega's

Communicatie evolueert voortdurend. Dit stelt ons als communicatiebureau voor heel wat uitdagingen die we graag met twee handen grijpen, maar liever zijn we ze een stapje voor. Om hier nog straffer uit de hoek te komen, verwelkomen we deze twee nieuwe collega's: front-end developer Benoît en Projectmanager Eva.

Project manager Eva en Front-end developer Benoît
Project manager Eva en Front-end developer Benoît

Eva, een schot in de roos

Eva is een project manager die al enkele jaren van aanpakken weet en deed o.a. ervaring op bij Gutzandglory, indiandribble en OONA.

Ze is niet alleen sterk in het leiden van een project, maar heeft ook ervaring in brand activation, social media en pr. Extra troeven waarmee we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in hun communicatie.

Een communicatieproject leiden is geen exacte wetenschap. Het is een oefening in balans bewaren tussen budget, timing, wensen én een goede teamspirit.

 

Benoît, een expert in zijn vak

Front-end mastermind Benoît zet niet zomaar onze ontwerpen om naar code.

Van bij de start is hij betrokken bij onze webprojecten: hij werkt mee aan flows en structuren van online projecten, onderzoekt de optimale gebruikservaring en relevante digitale trends.

Als expert in zijn vak neemt Benoît binnen Lavagraphics de leiding om ons online aanbod verder uit te bouwen. Dankzij ervaring en inzicht creëert Benoît online projecten die de verwachtingen van de bezoeker inlost in één gebruiksvriendelijk geheel.

Naar overzicht
Dries Van haver
Strategic Partner

Managing/strategic partner, projectmanager, strateeg en bewaker-met-arendsoog van uw online communicatie.

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.