Scoor hoger met uw site in Google dankzij een beveiligde verbinding

Google's voornemen van 2015 om zoveel mogelijk websites aan te sporen om met een beveiligde verbinding te werken zal volgens ons vrij snel uitkomen. De zoekgigant komt wel met een heel aanlokkelijk aanbod op de proppen: wie een https-verbinding opzet voor zijn klante mag zich aan een hogere positie in de zoekresultaten verwachten. Hoe verkrijgt u zo'n beveiligde verbinding? Heel eenvoudig: door het aanschaffen van een SSL-certificaat!

Een goede plaats in zoekmachines als Google maakt voor websites en webdiensten vaak het verschil tussen succes of falen. Het doel van iedere website is m.a.w. het zich zo hoog als mogelijk positioneren in de zoekresultaten. Experts sleutelen her en der aan de code, voegen wat trefwoorden toe, schikken de lengte van artikels,…

Vooraleer u victorie kraait en denkt dat u met een SSL certificaat opeens op nummer 1 staat te pronken, boven de grote spelers in deze wereld,…zoals zo vaak met Google werd dit bericht niet officieel gereleased. En als het er ooit van komt is het men een zekerheid die ervoor zal zorgen dat de zoekresultaten accuraat zullen blijven.

Bron: searchengineland.com

Naar overzicht
Dries Van haver
Strategic Partner

Managing/strategic partner, projectmanager, strateeg en bewaker-met-arendsoog van uw online communicatie.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.