Rol de rode loper uit voor uw netwerk

Mensen zijn uw belangrijkste middelen. Medewerkers waar u kan op rekenen en vertrouwen, leveranciers die een goeie dienstverlening bieden en klanten die betalen voor uw producten of diensten.

Film Fest Gent - van 13 tot en met 24 oktober 2015
Film Fest Gent - van 13 tot en met 24 oktober 2015

We hoeven u het belang van goeie relaties en een stevig netwerk niet uit te leggen. Tenslotte doet u zaken met mensen, niet met bedrijven. En mond-tot-reclame werkt nog altijd het best.

Het is belangrijk om goed (lees: face-to-face) te communiceren met uw relaties. Nodig ze daarom eens uit voor een vip-avond, die professioneel in elkaar steekt en de genodigde volledig 'ontzorgt'. Parkeergelegenheid, formule, beginuur, einduur, dresscode,… alles moet op voorhand duidelijk zijn. En bel diegenen die niet bevestigen gewoon eens op, mogelijks zijn ze het vergeten.

Misschien kan u dat netwerkevent wel kaderen in een groter geheel?

Film Fest Gent heeft bijvoorbeeld een aantal interessante netwerkformules. Van 13 tot en met 24 oktober 2015 kan u er zo goed als elke avond terecht, zowel met grote als kleine groepen. In 2013 nodigden wij onze top-klanten uit op Film Fest Gent en elk jaar pikken wij een film mee met het hele team. Iedereen tevreden en sfeer verzekerd. 

Interesse?

Vraag meer info over de verschillende VIP arrangementen via vip@filmfestival.be.

Naar overzicht
Dries Van haver
Strategic Partner

Managing/strategic partner, projectmanager, strateeg en bewaker-met-arendsoog van uw online communicatie.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.