iOS 10 om te zien

De iPhone 7 is een feit. Net als iOS 10, het nieuwe besturingssysteem dat erop draait. Hoe nieuw, dat lees je hieronder.

De nieuwste van apple: iOS 10
De nieuwste van apple: iOS 10

Een balk(je)

De mailapp van iOS 10 voorziet in een uitschrijfknop/balk boven elke mailcampagne. Op zich niets mis mee, ware het niet dat je zo'n uitschrijfknop sowieso ook nog in de mail zélf moet voorzien. Opvallend is dat de balk een groot van het scherm inpalmt, wat het (nog) belangrijker maakt om de belangrijkste content bovenaan de mail te zetten.

Video in e-mail

De nieuwe mobiele mailclient van Apple kan video afspelen. Cool. Alleen jammer van al die oude Outlook-versies die wereldwijd nog worden gebruikt. En die video feature uiteraard niet hebben.

Weg met de standaardapps

Jawel, in iOS 10 kan je de Apple-standaardapps van je iPhone gooien. Waardoor wellicht ook veel users een alternatieve mailclient gaan downloaden. Wellicht zal de meerderheid gebruik maken van de Gmail-app, een solide mailapplicatie met stevige support. Toch zijn we benieuwd naar wat de toekomst gaat brengen.

Naar overzicht
Brecht De Ruyte
Full Stack Development

Full-stack developer die websites, mailings, animaties,… in elkaar bokst. Visuele layers van schermapplicaties omzetten naar code is zijn grootste bron van geluk.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.