Eindejaarswensen: beter vroeg dan laat.

Het is nog veraf, maar elk jaar opnieuw: de eindejaarswensen. Een periode dat we elkaar het beste wensen en het voorbije jaar afsluiten. Ook voor bedrijven is dat zo. We bedanken onze klanten en leveranciers voor de samenwerking en hopen ook in het komende jaar op hun vertrouwen te kunnen rekenen.

Haal meer uit je nieuwjaarswens
Haal meer uit je nieuwjaarswens

Dat vertrouwen vragen en bedanken gebeurt liefst in de eigen huisstijl/branding en op een unieke en originele manier. Maar waar vaak niet aan gedacht wordt is om dit moment ook aan te grijpen om dit als een klantencontact te bekijken en te inspireren. Kortom de aandacht vestigen op iets dat verder gaat dan enkel de beste wensen. 

Voor onze klanten werken we graag een uniek communicatiemoment uit dat gekoppeld is aan de eindejaarsperiode. Het vraagt wat meer investering, maar het blijft gegarandeerd langer hangen.

We gaan hierin steeds onderbouwd te werk, daarom starten we graag tijdig. Wacht dus niet te lang. Binnen uw budget per contact werken we een uniek concept uit dat uw boodschap duidelijk weergeeft. Vervolgens werken we het idee praktisch uit en staan we in voor de ontwikkeling en verspreiding. Zo bent u zeker dat uw eindejaarswensen een blijvende indruk nalaten.

 

Naar overzicht
Chiel De Cuyper
Design & Project Management

Chiel heeft een vol decennium ervaring op de teller, die hij bij Lavagraphics verzilvert op het gebied van projectbeheer en grafisch ontwerp.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.