De truc met de eerste indruk

Vindt u een goeie eerste indruk maken bij prospecten ook zo belangrijk? Natuurlijk. En uw visitekaartje kan daarbij helpen. Zo'n business card bepaalt mee uw imago en persoonlijkheid. 

Papierkeuze

Prefereert u uw kaartje graag zakelijk en mooi in al z'n eenvoud? Kies dan voor een sober, maar kwalitatief papier. Goedkoop glanzend papier roept vergelijkingen met Primark en consoorten op, terwijl een luxueuzer papier het gevoel geeft van kwaliteit, waardering en goede service.

Ziet u het groots, creatief of apart? Geen probleem. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua papier. Vraag ons gerust om info - wij hebben tal van stalen, de nodige ervaring en goede contacten met onze papierleveranciers.

Extra afwerking

De papierkeuze is van het allergrootste belang, maar niet alleen het papier bepaalt de uitstraling van uw kaartje. Er zijn oneindig veel afwerking- en veredelingtechnieken die uw kaartje een extra touch geven om het nog persoonlijker te maken. 

Ons eigen naamkaartje bijvoorbeeld, is gedrukt op een Heidelberg Degel uit de jaren 50. Eerst gedrukt in een pantonekleur, daarna een blinddruk op gezet en vervolgens de randjes in het geel geverfd. Uiteraard heb je voor zo'n afwerking een fantastische drukker nodig. En voor elke job kennen wij er wel zo een.

Vergeet niet: als u kwaliteit wilt, ga dan in een wijde boog om de 'drukgiganten' heen. Die zijn goed om flyers te drukken, maar niet om uw goeie eerste indruk te verzekeren.

Oplage

Afhankelijk van de regelmaat waarmee u naamkaartjes nodig heeft en de complexiteit van de bedrukking, kunnen we een efficient systeem van voordrukken en opdrukken voor uw bedrijf uitstippelen.  

Bijvoorbeeld: de recto kant drukken in een goudfolie druk en de verso telkens in een PMS-kleur. Alles op maat van uw eerste indruk.

Naar overzicht
Pieter Langeraert
Creative Partner

Creative partner/director/held en grafisch designer met spitspositie. Drukwerk-specialist par excellence.

Meer over dit onderwerp?

Geïnspireerd door deze post of honger naar meer? Kom gerust eens langs.

Maak een afspraak

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.