Scan onze blog op trefwoord

“The best way to succeed in life is to act on the advice we give to others.”

Mother Teresa
Eventbranding vraagt om een totaalaanpak

Branding en communicatie voor evenementen

Bedrijfsevenementen zijn de perfecte gelegenheid om klanten en leveranciers, die u wekelijks mailt, persoonlijk te ontmoeten. De ongedwongen sfeer leidt tot boeiende gesprekken waarbij u uw doelgroep nog beter leert kennen. Tijdens dit evenement heeft u bovendien de volledige regie van uw merk- of productbeleving in handen.

Lees verder …

Haal meer uit je nieuwjaarswens

Eindejaarswensen: beter vroeg dan laat.

Het is nog veraf, maar elk jaar opnieuw: de eindejaarswensen. Een periode dat we elkaar het beste wensen en het voorbije jaar afsluiten. Ook voor bedrijven is dat zo. We bedanken onze klanten en leveranciers voor de samenwerking en hopen ook in het komende jaar op hun vertrouwen te kunnen rekenen.

Lees verder …

Engelse leenwoorden

Ik copywrite, jij copywritet, ik copywritete, ik heb gecopywritet

Rond het einde van de Tweede Wereldoorlog begonnen Engelse woorden ons taalgebied binnen te sluipen. Vandaag, ruim zeventig jaar later, slaat de invloed van de technologie wild om zich heen en kleuren die zogenaamde leenwoorden meer dan ooit het Nederlands, een taal waarvan puristen vrezen dat ze ooit zal verdwijnen.

Termen als marketing, copywriting, updaten, mailen of downloaden laten zich nu eenmaal niet makkelijk vertalen. Tenzij je écht onnozel wilt klinken. Met andere woorden: deal with it.

Lees verder …

Copy voor web is andere koek

Maak je website beter dan goed

Pakkende beelden. Creatief kleurgebruik. Flitsende video’s en grappige animaties. Duizelingwekkend design. Het zijn allemaal factoren die je website een smoel verlenen. Maar écht goeie sites hebben één ding gemeen.

Lees verder …

GDPR ook voor mij?

Met de General Data Protection Regulation, kortweg GDPR wil Europa bijdragen aan een hoger beschermingsniveau voor alle consumenten wiens persoonsgegevens verwerkt worden.

Datum om in het oog te houden is 25 mei 2018. Dan gaat het besluit van kracht in alle Europese lidstaten. Particulieren kunnen zich rechtstreeks beroepen op hun bijkomende rechten inzake privacywetgeving ten aanzien van elke onderneming die persoonsgegevens verwerkt.

Lees verder …

Chatten doet (ver)kopen

Mensen groeien uit elkaar in dit digitale tijdperk. Akkoord? Ja, maar. Want eigenlijk brengt die digitale revolutie mensen ook dichter bij elkaar. Technologie laat ons immers toe van op (lange) afstand eenvoudig met elkaar te communiceren met behulp van chat, messaging, een simpel tekstbericht of voice interfaces. Bedrijven gebruiken deze tools maar al te graag voor hun user experience 2.0.

Lees verder …

We bezochten OFFF met onze klanten in het achterhoofd

OFFF to Barcelona!

Ze zijn een bron van inspiratie en ervaring en elke sector heeft ze. Nee, we hebben het niet over anciens, maar wel over conferenties, studiedagen, inspiration talks en events. Ze houden je fris en up-to-date en je ontmoet er sectorgenoten waarmee je kennis kan uitwisselen of samenwerken.

Lees verder …

Een huis zonder fundamenten blijft ook niet staan

Vuistregels voor een stevig concept

Wie een huis bouwt, begint niet met het dak. Een goeie fundering is dus noodzakelijk, daar is iedereen het over eens. Maar het belang van een stevig onderbouwd - pun intended - concept is minder tastbaar. Da's jammer, want een concept is meer dan een creatief denkproces. Het ontwikkelen, doorvoeren en continu bewaken van een goed concept leidt net tot een afgewerkt en verzorgd project. Net zoals die ondergrondse fundering onzichtbaar is voor de bewoner, maar wel het hele huis recht houdt.

Lees verder …

 
1 / 11

Op zoek naar een tool voor newsletters en mailings?

Wervende mailcampagnes, cijfers en statistieken.

Zeg het met lavaMail