Scan de tips & advies op trefwoord

“The best way to succeed in life is to act on the advice we give to others.”

Mother Teresa
Een mooi en sterk uitgewerkt resultaat vraagt tijd

Quanta Costa?

Uw communicatiebudget is een puzzel die u niet zomaar legt. De gouden formule om een waterdicht budget te berekenen, bestaat spijtig genoeg niet. Er spelen heel wat factoren mee.

Lees verder …

Sterke branding spreekt de zakelijke koper persoonlijk aan

B2B zet in op branding

De B2B-markt onderging de laatste jaren enorme veranderingen waarbij de grenzen tussen de zakelijke en particuliere markt vervaagden. Binnen deze tendens genoemd blurring richten consumentenmerken hun pijlen steeds meer op de B2B-markt. B2B-merken zijn genoodzaakt om hun aanpak te veranderen en laten zich hierbij inspireren door consumentenmerken.​

Lees verder …

Eventbranding vraagt om een totaalaanpak

Branding en communicatie voor evenementen

Bedrijfsevenementen zijn de perfecte gelegenheid om klanten en leveranciers, die u wekelijks mailt, persoonlijk te ontmoeten. De ongedwongen sfeer leidt tot boeiende gesprekken waarbij u uw doelgroep nog beter leert kennen. Tijdens dit evenement heeft u bovendien de volledige regie van uw merk- of productbeleving in handen.

Lees verder …

Haal meer uit je nieuwjaarswens

Eindejaarswensen: beter vroeg dan laat.

Het is nog veraf, maar elk jaar opnieuw: de eindejaarswensen. Een periode dat we elkaar het beste wensen en het voorbije jaar afsluiten. Ook voor bedrijven is dat zo. We bedanken onze klanten en leveranciers voor de samenwerking en hopen ook in het komende jaar op hun vertrouwen te kunnen rekenen.

Lees verder …

Engelse leenwoorden

Ik copywrite, jij copywritet, ik copywritete, ik heb gecopywritet

Rond het einde van de Tweede Wereldoorlog begonnen Engelse woorden ons taalgebied binnen te sluipen. Vandaag, ruim zeventig jaar later, slaat de invloed van de technologie wild om zich heen en kleuren die zogenaamde leenwoorden meer dan ooit het Nederlands, een taal waarvan puristen vrezen dat ze ooit zal verdwijnen.

Termen als marketing, copywriting, updaten, mailen of downloaden laten zich nu eenmaal niet makkelijk vertalen. Tenzij je écht onnozel wilt klinken. Met andere woorden: deal with it.

Lees verder …

 
1 / 11

Op zoek naar een tool voor newsletters en mailings?

Wervende mailcampagnes, cijfers en statistieken.

Zeg het met lavaMail

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.