Copy voor web is andere koek

Maak je website beter dan goed

Pakkende beelden. Creatief kleurgebruik. Flitsende video’s en grappige animaties. Duizelingwekkend design. Het zijn allemaal factoren die je website een smoel verlenen. Maar écht goeie sites hebben één ding gemeen.

Lees verder …

GDPR ook voor mij?

Met de General Data Protection Regulation, kortweg GDPR wil Europa bijdragen aan een hoger beschermingsniveau voor alle consumenten wiens persoonsgegevens verwerkt worden.

Datum om in het oog te houden is 25 mei 2018. Dan gaat het besluit van kracht in alle Europese lidstaten. Particulieren kunnen zich rechtstreeks beroepen op hun bijkomende rechten inzake privacywetgeving ten aanzien van elke onderneming die persoonsgegevens verwerkt.

Lees verder …

Chatten doet (ver)kopen

Mensen groeien uit elkaar in dit digitale tijdperk. Akkoord? Ja, maar. Want eigenlijk brengt die digitale revolutie mensen ook dichter bij elkaar. Technologie laat ons immers toe van op (lange) afstand eenvoudig met elkaar te communiceren met behulp van chat, messaging, een simpel tekstbericht of voice interfaces. Bedrijven gebruiken deze tools maar al te graag voor hun user experience 2.0.

Lees verder …

We bezochten OFFF met onze klanten in het achterhoofd

OFFF to Barcelona!

Ze zijn een bron van inspiratie en ervaring en elke sector heeft ze. Nee, we hebben het niet over anciens, maar wel over conferenties, studiedagen, inspiration talks en events. Ze houden je fris en up-to-date en je ontmoet er sectorgenoten waarmee je kennis kan uitwisselen of samenwerken.

Lees verder …

Een huis zonder fundamenten blijft ook niet staan

Vuistregels voor een stevig concept

Wie een huis bouwt, begint niet met het dak. Een goeie fundering is dus noodzakelijk, daar is iedereen het over eens. Maar het belang van een stevig onderbouwd - pun intended - concept is minder tastbaar. Da's jammer, want een concept is meer dan een creatief denkproces. Het ontwikkelen, doorvoeren en continu bewaken van een goed concept leidt net tot een afgewerkt en verzorgd project. Net zoals die ondergrondse fundering onzichtbaar is voor de bewoner, maar wel het hele huis recht houdt.

Lees verder …

Wees voorbereid. Maak een back-up van je bestanden op 31 maart

Slimme back-up tips

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je wacht geduldig op je koffie terwijl je nog een allerlaatste keer door de presentatie voor die belangrijke meeting scrolt. De ober komt eraan met je koffie en struikelt. In een wanhopige poging om zijn evenwicht terug te vinden, slaat hij zijn armen wild om zich heen. De hete koffie vliegt door de lucht en belandt op jouw laptop. Je computer inclusief al je bestanden is rijp voor het containerpark. En die belangrijke meeting, die wordt een regelrechte ramp.

Lees verder …

To rebrand or not to rebrand...

Vernieuwen om te vernieuwen is niet ok. Je kan je beter eerst afvragen of je huidige branding niet beter kan. Of met andere accenten. Doch vaak is een totale rebranding wel aangewezen. Wanneer precies? Onderstaande checklist bepaalt (mee) of de tijd rijp is.

Lees verder …

Het bedenken van de strategie

We've printed all the best for 2017!

Communicatie moet blijven hangen, en dat is voor meer triviale zendingen zoals de vele kerst- en nieuwjaarswensen die op uw schouw staan niet anders. We streven er steeds naar om origineel uit de hoek te komen en onze ambitie voor 2017 vormt hierop geen uitzondering.

Lees verder …

#instagram #lesson no. 1

Met 500 miljoen gebruikers is Instagram een big deal. Wat het als little fish niet makkelijk maakt om op te vallen in die oceaan van posts. Leuk dat familie en vrienden je posts liken, maar stiekem willen we allemaal dat de hele wereld onze foto's of filmpjes 'heart'. Maar hoe ronsel je eigenlijk Instagramvolgers? Beter nog, hoe behoud je ze en laat je ze in interactie gaan met je bedrijf? Het antwoord vind je hieronder, in ons lesje fanbase-101.

Lees verder …

Op zoek naar een tool voor newsletters en mailings?

Wervende mailcampagnes, cijfers en statistieken.

Zeg het met lavaMail

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.