Scan de inzichten op trefwoord

“The best way to succeed in life is to act on the advice we give to others.”

Mother Teresa

Mist jouw communicatie haar doel?

Jouw klanten verwachten transparante communicatie, duurzame oplossingen en een unieke beleving, liefst op maat. Maar hoe spring je er binnen het onuitputtelijk aanbod aan content tussenuit? Hoe zorg je ervoor dat je doelpubliek jouw product of dienst opmerkt?

Lees verder …

Een mooi en sterk uitgewerkt resultaat vraagt tijd

Quanta Costa?

Uw communicatiebudget is een puzzel die u niet zomaar legt. De gouden formule om een waterdicht budget te berekenen, bestaat spijtig genoeg niet. Er spelen heel wat factoren mee.

Lees verder …

Sterke branding spreekt de zakelijke koper persoonlijk aan

B2B zet in op branding

De B2B-markt onderging de laatste jaren enorme veranderingen waarbij de grenzen tussen de zakelijke en particuliere markt vervaagden. Binnen deze tendens genoemd blurring richten consumentenmerken hun pijlen steeds meer op de B2B-markt. B2B-merken zijn genoodzaakt om hun aanpak te veranderen en laten zich hierbij inspireren door consumentenmerken.​

Lees verder …

Eventbranding vraagt om een totaalaanpak

Branding en communicatie voor evenementen

Bedrijfsevenementen zijn de perfecte gelegenheid om klanten en leveranciers, die u wekelijks mailt, persoonlijk te ontmoeten. De ongedwongen sfeer leidt tot boeiende gesprekken waarbij u uw doelgroep nog beter leert kennen. Tijdens dit evenement heeft u bovendien de volledige regie van uw merk- of productbeleving in handen.

Lees verder …

Haal meer uit je nieuwjaarswens

Eindejaarswensen: beter vroeg dan laat.

Het is nog veraf, maar elk jaar opnieuw: de eindejaarswensen. Een periode dat we elkaar het beste wensen en het voorbije jaar afsluiten. Ook voor bedrijven is dat zo. We bedanken onze klanten en leveranciers voor de samenwerking en hopen ook in het komende jaar op hun vertrouwen te kunnen rekenen.

Lees verder …

 
1 / 11

Op zoek naar een tool voor newsletters en mailings?

Wervende mailcampagnes, cijfers en statistieken.

Zeg het met lavaMail

Laat naam en nummer achter en u hoort nog van ons.