Wij werken op een doordachte manier samen met u.

ontwikkeling en productie

1. Intake & onderzoek

We starten iedere samenwerking met een ontmoeting waarbij we de tijd nemen om naar u te luisteren. Op basis hiervan organiseren we een aantal workshops, sessies of consultancy rondes omtrent communicatiestijl, doelstellingen en doelgroepen, de sterktes en zwaktes van uw huidige communicatie … zodat wij alles goed begrijpen en sneller in de roos schieten.

ontwikkeling en productie

2. Ontwikkeling & productie

Zodra de doelstellingen duidelijk zijn, gaan we als team aan de slag. We schrijven en visualiseren het verhaal van uw merk of bedrijf en vertalen dit naar verschillende on- en offline communicatiedragers binnen de uitgezette strategie.

ontwikkeling en productie

3. Activatie

Eens alles op punt staat, is het belangrijk om doelgericht te communiceren. Hoe meer relevante informatie u deelt, hoe groter de betrokkenheid bij de ontvanger. Op basis van analyses sturen we strategie en communicatie bij zodat uw merk of bedrijf de aandacht blijft trekken.

Wilt u samen met ons uw communicatie meer richting geven?

Chiel De Cuyper
Design & Project Management
Lees de tips & advies
Matthias Ollevier
Design & Communication
Lees de tips & advies
Pieter Langeraert
Creative Partner
Lees de tips & advies
Dries Van haver
Strategic Partner
Lees de tips & advies
Sara Roels
Production Planning
Lees de tips & advies
Nathan De Witte
Front-end & UX
Lees de tips & advies

Team

En wij dat is een hecht team van doortastende strategen, conceptuele denkers, creatieve makers en analytische developers. Bij ieder project bundelen wij deze verschillende talenten en maken we samen van uw communicatie een sterk verhaal.

Neem contact op