Gents bureau met de drive van ondernemers en betrokkenheid van een in-house communicatiedienst.

U werkt met een klein en veerkrachtig team, waarin nauwe samenwerking en groei essentieel zijn.

U bent verantwoordelijk voor communicatie en op zoek naar een bureau dat vorm en inhoud geeft.

U bent thuis in communicatie en kiest voor de frisse kijk en toegevoegde waarde van een extern bureau.

 

 

Webdesign, logo, branding en grafisch ontwerp

Liever alles zien? Bekijk dan onze portfolio

 

Anacura

"Analyseren is onze core business, “curare”(verzorgen) onze care business". Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke…

Bekijk project

 

Westcon-Comstor

Als je denkt dat Virtual Reality Glasses nog steeds iets zijn waar alleen de happy few van kunnen genieten, dan heb je verkeerd gedacht. 

Bekijk project

 

Bourgogne des Flandres

Lavagraphics realiseerde in opdracht van John Martin een website voor Bourgogne des Flandres. De brouwerij van dit roodbruine bier keert na 50 jaar terug naar haar…

Bekijk project

Inspiratie & communicatieadvies

Liever alles zien? Bekijk dan onze communicatietips en Playground

De hele wereld aan je pols

iBeacons doen je aan Star Wars denken? Goed mogelijk, maar je vindt zich toch net iets dichter bij huis. Meestal tussen de 10 cm en 2 km. Het zijn contactloze communicatietools die het mogelijk maken om informatie uit te wisselen tussen de dragers van zo’n chip. Bekende voorbeelden zijn duizenden festivalarmbandjes die tegelijk oplichten of de audioguide die je in het museum info geeft over het kunstwerk waar je voor staat. 

Lees verder

Parijse straten vol lekkernijen

Een grootstad als Parijs levert helaas ook heel wat afval op. Dat afval bevat ook opvallend veel afgedankte matrassen die gewoon op de stoep belanden. Artieste Lor-K ging ermee aan de slag en maakt er reuzachtige street food van. Je zou wel eens letterlijk met je gat in de boter kunnen vallen de volgende keer dat je Parijs bezoekt.

Lees verder

Wallt kleedt je muren stijlvol aan

Hoera! De zomer komt eraan. Tijd voor een make-over van je kantoor, waar het nu toch wat rustiger is? Want een office space in lijn met je corporate identity zorgt voor herkenning bij bezoekers.

Lees verder

Aan de slag bij ons department of communication?

We zijn op zoek naar een productieplanner & een webdeveloper om ons team te versterken. Solliciteer en kom ons omverblazen met jouw talent.

Bekijk de vacatures