Gents bureau met de drive van ondernemers en betrokkenheid van een in-house communicatiedienst.

U werkt met een klein en veerkrachtig team, waarin nauwe samenwerking en groei essentieel zijn.

U bent verantwoordelijk voor communicatie en op zoek naar een bureau dat vorm en inhoud geeft.

U bent thuis in communicatie en kiest voor de frisse kijk en toegevoegde waarde van een extern bureau.

 

 

Webdesign, logo, branding en grafisch ontwerp

Liever alles zien? Bekijk dan onze portfolio

 

Anacura

"Analyseren is onze core business, “curare”(verzorgen) onze care business". Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke…

Bekijk project

 

Westcon-Comstor

Als je denkt dat Virtual Reality Glasses nog steeds iets zijn waar alleen de happy few van kunnen genieten, dan heb je verkeerd gedacht. 

Bekijk project

 

Bourgogne des Flandres

Lavagraphics realiseerde in opdracht van John Martin een website voor Bourgogne des Flandres. De brouwerij van dit roodbruine bier keert na 50 jaar terug naar haar…

Bekijk project

Inspiratie & communicatieadvies

Liever alles zien? Bekijk dan onze communicatietips en Playground

Haal de expert in jou naar boven

Het beste wat een merk kan overkomen, is top-of-mind worden (of zijn) in z’n segment. Schuif daarom jouw brand als referentie naar voren als je klanten met vragen zitten. Door bijvoorbeeld een tip te posten die nuttig kan zijn voor je doelgroep. 

Lees verder

Out of office? Maak er iets van

Vakantie? Vergeet je out of office-boodschap niet. Maar maak 'm niet te standaard (lees: saai). Integendeel, de vakantieperiode is een uitgelezen moment om eens wat luchtiger en losser voor de dag te komen. En als je het goed aanpakt, kan dat banale bericht wel eens een glimlach op het gezicht van de klant/ontvanger toveren. Die er meteen een reden bij heeft om klant te blijven... Hieronder een handvol tips.

Lees verder

Trekken, maar niet sleuren

Traditionele marketing is en blijft belangrijk, maar toch kan je de shift in het landschap niet negeren. De nieuwe (lees: digitale) kanalen draaien ondertussen al een tijdje mee en de deur staat niet langer op een kier maar wagenwijd open. Tijd om die kanalen dus verder te gaan benutten. Met inbound marketing.

Lees verder

Aan de slag bij ons department of communication?

We zijn op zoek naar een productieplanner & een webdeveloper om ons team te versterken. Solliciteer en kom ons omverblazen met jouw talent.

Bekijk de vacatures