17

mei
2012

Kameleon Kubus

Gepost in Ontwerp

Misschien ken je Kubus als Zwolse beat producer, of als E-Cube van Ugent.  Je hebt de kubus werkelijk in - nuja - alle vormen. 

Heb je ooit al gehoord van de Sneakercube? De sneakers van Pawell Nolbert in een - jawel - kubus gegoten. Of wat dacht je van een creatieve kubus tea time introductie?

Bron: Sneaker Cube, Lovely Package

Act Smart & Look Great

Grafisch ontwerp, webdesign en development

Een vindingrijke grafische unit

Lavagraphics is een ontwerpbureau dat graag de brug slaat tussen on- en offline media. We ontwerpen en creëren communicatietools en bieden support bij de presentatie van uw bedrijf.

Webdesign, logo, huisstijl, advertenties, drukwerk: alles waar Lavagraphics zich op stort is conceptueel en grondig doordacht. Wij denken met u mee vanuit het perspectief van uw business of organisatie.

Logic meets magic
woensdag 23 juli 2014
Get Excited & imagine
Products

lavaMail

Een huisstijl zorgt voor herkenning, die u dan weer erkenning oplevert. Verzorg daarom ook de opmaak van uw mailings en nieuwsbrieven zodat uw communicatie een consistent geheel vormt.

Bekijk de specificaties

lavaBoard

De inhoud van uw website houdt u het liefst in eigen handen? Via lavaBoard (CMS) kan u helemaal zelf de inhoud van uw site aanpassen of updaten, zonder hulp van experts of wie dan ook.

Ontdek alle features

Projecten

Grenzeloze Logistiek summit 2014

Grenzeloze Logistiek summit 2014

Campagne

Intirio

Intirio

Website

HAY Antwerpen

HAY Antwerpen

Website

Film Fest Gent presentatie

Film Fest Gent presentatie

Website

Wake up & discover
Playground

Stageplaats Digital Creative

Gepost in lavaNieuws

08

september
2014

Lavagraphics heeft een stageplaats vacant voor een getalenteerde en gedreven designer die afwerking naar waarde weet te schatten. …

lees meer

Alles kan beter

Gepost in lavaNieuws

30

mei
2014

We willen altijd maar beter worden in wat we doen. Maar zullen onze ideeën werken? Dat kunt ons vertellen. Beantwoord onze vragen en help ons vooruit.…

lees meer