“It is a happy talent to know how to play”

Ralph Waldo Emerson

Origami met wat water

Hoàng Tién Quyét doet aan nat-vouwen. Zo is de origami niet puur geometrisch maar worden zijn werkjes eerder sculpturen. Wij zijn alvast fan van deze gevouwen diertjes.

Bron: Boredpanda

Zoveel 'friends' en likes en toch eenzaam, tiens-tiens.

Shiyang he is de creative director van de 'The more you connect, the less you connect' campagne.

Put people first - we couldn't agree more.

Aan tafel met gezelschap, op reis met familie, vrienden op bezoek,… laat dat ding toch even links liggen. Die echte momenten zijn zoveel meer waard dan een online-status.

Zo u wil hier nog wat smartphone etiquette op de blog der blogs inzake gentleman behavior.

Bron: Behance

Nooit meer te weinig USB-poorten

Een chronisch tekort aan USB-poorten? Wanneer we omringd worden door tal van devices - die uiteraard allemaal opgeladen moeten worden - bevinden we ons maar al te vaak in deze situatie. Gelukkig zijn er creatievelingen… en is er Kickstarter. De InfiniteUSB heeft maar 1 USB poort nodig, maar zelfs dat heeft de nieuwste MacBook niet :).

Bekijk alvast de kickstarter voor meer informatie.

'Tokyo by Night' van Masashi Wakui

Weinig plaatsen in de wereld intrigeren zo als Japan. De fotoreeks ‘Tokyo by Night’ van Masashi Wakui doet me nog meer watertanden. De reeks vat perfect de schoonheid en kleur samen die heerst in de Japanse hoofdstad.

Bekijk meer op Masashi''s Tumblr.

Over chaos, familiecultuur en respect

Of kleine bedrijven de grote werkgevers zullen overtreffen is nog maar de vraag. Maar het werken voor en met kleine bedrijven heeft tal van voordelen. Zo worden beslissingen meer genomen op basis van argumenten, van redelijkheid. En al heerst er iets meer chaos in, knopen worden er wel sneller doorgehakt. Wat we wel weten is dit: in kleine ondernemingen is de afstand met de klant, de eindgebruiker van het product, korter. De kans om deze beter aan te voelen, des te groter.

Lees het volledige artikel op jobat.be

Awwwards confernce 2015 (Barcelona)

Spotted in 2014 op de Awwwards love days in Parijs. Tal van inspiratievolle momenten en interessante sprekers. Kortom de hoogmis voor éénieder in onze branche. Op editie 2015 in Barcelona zullen onze respectievelijke interactive designer & interactive developer Davy & Brecht aanwezig zijn.

Elke ochtend

Niet dat we het oneens zijn met Marco maar sommige dromen ga je maar beter achterna. Laat het een motivator zijn om jezelf naar de douche te slepen.

Een tekening, wat verbeelding en vingers

Ecador, Javier Perez - enkele eenvoudige tekeningen gecombineerd met als interactief element zijn eigen vingers. Zowel simpel als geniaal in zijn eenvoud zorgt hij voor een glimlach op ieders gezicht.

Bron: boredpanda.com

Alles kan beter

We willen altijd maar beter worden in wat we doen. Maar zullen onze ideeën werken? Dat kunt ons vertellen. Beantwoord onze vragen en help ons vooruit. Want alles kan beter, toch?

Beantwoord onze vragen en maak kans op een iPad Air!
Deze wedstrijd is intussen afgelopen.

Davy @Multi-Mania 2014

“Wisdom is the reward you get for a lifetime of listening when you’d have preferred to talk.” zei een wijs man ooit (journalist Doug Larson) en wij weten dat maar al te goed. Vandaar ook dat we onze collega’s regelmatig op kennistocht sturen. Om te luisteren wat de experts ons te vertellen hebben maar evengoed om ons vat inspiratie bij te vullen. Davy, onze Interactive Designer, ging begin deze week naar Multi-Mania. Lees hieronder zijn verslag.

 
1 / 16