“It is a happy talent to know how to play”

Ralph Waldo Emerson

Voor wie niet weet wat gedaan vandaag

De Kleurplaat voor luilakken, ideaal voor uw luie koter.

Vergeet al die panda's en zoek de klaver

We worden tegenwoordig overspoeld met de vraag om de panda te vinden tussen sneeuwmannen, heavy metaldudes en Star Warspersonages. Dudolf gooit het over een andere boeg en daagde ons al eerder uit om de kat tussen de uilen te gaan zoeken. Dit keer vraagt hij ons op zoek te gaan naar een klavertje-vier tussen varkens. Vind jij 'em?

Wij zitten op de kersttram

Lavagraphics is gesloten van 24 december 2015 t.e.m. 3 januari 2016. Vanaf 4 januari 2016 terug op post voor al uw communicatievragen.

Prettige Feesten!

Pieter, Dries, Brecht, Chiel, Matthias & Sam

Me in the queue

Het is de tijd van het jaar om inkopen te gaan doen in overvolle winkels. En dan komen situaties als deze maar al te vaak voor. Herkenbaar?

Bekijk het volledige filmpje: Trust Me, I am a "Mechanical Engineer"

Pop-up boek vouwt open tot werkende camera

Kunstenares Kelli Anderson ontwierp een pop-up boek dat de werking van de fotografie verduidelijkt. Het boek vouwt open tot een echt werkende camera. 

Miniatuur decorbouw

Al vier jaar werkt Tatsuya Tanaka aan zijn "Miniatuur Kalender". Een project waarin hij dagelijks kleine mensjes op een speelse, maar slimme, manier laat omgaan met alledaagse voorwerpen.

Bron: Fubiz

Letterlijk en figuurlijk

Iets te letterlijk opnemen zorgt vaak voor hilarische situaties, illustrator Keren Rosen brengt dit fenomeen in beeld met de serie 'The Literal Meanings Of Idioms'.

Bekijk ze allemaal op Facebook

Zoveel 'friends' en likes en toch eenzaam, tiens-tiens.

Shiyang he is de creative director van de 'The more you connect, the less you connect' campagne.

Put people first - we couldn't agree more.

Aan tafel met gezelschap, op reis met familie, vrienden op bezoek,… laat dat ding toch even links liggen. Die echte momenten zijn zoveel meer waard dan een online-status.

Zo u wil hier nog wat smartphone etiquette op de blog der blogs inzake gentleman behavior.

Bron: Behance

 
1 / 17